Aktualności

Krystian szlifował swoje umiejętności w Restauracji Pink Lobster.

22.08.2018

Krystian Sitorski  ze Szczytna, szkolił się przez 5 dni pod okiem Jarka Walczyka w warszawskiej Restauracji Pink Lobster.

Krystian Sitorski uczęszcza do Zespołu Szkół nr 2 w Szczytnie. Bardzo chwali swoją szkołę za wyposażenie kuchni i wiedzę nauczycieli. W ramach programu "Szef dla Młodych Talentów" odbył 5 dniowy staż w Restauracji Pink Lobster.

Na stażu bardzo podziwiał profesjonalizm młodego zespołu. Jak sam przyznaje, niezapominanym wrażeniem było zobaczenie kuchni „z prawdziwego zdarzenia”, a także możliwość korzystania z produktów najwyższej jakości. Bardzo cenił też profesjonalny serwis kelnerski. 

Jego marzeniem jest zostać MasterChefem, ale jak sam dodaje "nie takim telewizyjnym (śmiech). Chcę dużo wiedzieć i następnie przekazywać tę wiedzę innym kucharzom”.  Krystian spełnia się w gastronomii i chce rozwijać się dalej w tym kierunku.

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×