Aktualności

Mikser Kulinarny z rybami w roli głównej – wideorelacja

20.12.2017

Zapraszamy na wideorelację z ostatniego w tym roku kalendarzowym Miksera Kulinarnego. Tematem przewodnim spotkania były ryby w kontekście Świąt Bożego Narodzenia oraz vademecum sommeliera wodnego. 

Zapraszamy na wideorelację z ostatniego w tym roku kalendarzowym Miksera Kulinarnego. Tematem przewodnim spotkania były ryby w kontekście Świąt Bożego Narodzenia oraz vademecum sommeliera wodnego. 

Pokaz kulinarny poprowadzili Michał Grzywacz i Cezary Powała – szefowie kuchni pokazowej hali MAKRO nr 1 w Warszawie. Natomiast Piotr Zych, starszy specjalista ds. ryb w MAKRO, zaprezentował m.in. techniki filetowania oraz sposoby na rozpoznanie świeżej ryby, a Matias Glusman, sommelier wodny i ekspert Coca-Cola, zdradził uczestnikom tajniki pracy sommeliera wodnego.

Partnerami grudniowego spotkania w Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie byli: Polski Karp oraz Kropla Delice. Partnerami programu są: ChemaN oraz Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska.

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×