Aktualności

Staż Krystiana w kuchni pokazowej MAKRO - foto i wideo!

15.02.2018

Krystian Sak z Trębaczewa to pierwszy stażysta w naszym programie, który mógł szlifować swój kulinarny talent w kuchni pokazowej w hali MAKRO nr 1 w Warszawie. 

Krystian Sak ma 18 lat, pochodzi z małej miejscowości Trębaczew w woj. łódzkim i jest uczniem Zespołu Szkół nr 1 w Wieluniu. Na Miksery Kulinarne przyjeżdża sam, pokonując 230 km w jedną stronę. Kiedy rozwiązał test wiedzy po Mikserze jako jeden z najlepszych i w nagrodę zdobył staż w kuchni pokazowej w hali MAKRO nr 1 w Warszawie, bardzo się ucieszył. 

Podczas tygodniowego stażu Krystian mógł pod okiem szefów kuchni Cezarego Powały i Michała Grzywacza przygotowywać potrawy m.in. z owoców morza i egzotycznych mięs, takich jak krokodyl czy struś. 

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×