Quiz wiedzy

Z jakich źródeł pochodzą tłuszcze wykorzystywane w gastronomii?
15
Z jakich źródeł pochodzą tłuszcze wykorzystywane w gastronomii?
Kwasy tłuszczowe dzielą się na:
25
Kwasy tłuszczowe dzielą się na:
Masło klarowane zalicza się do:
35
Masło klarowane zalicza się do:
Jaka jest optymalna temperatura frytowania pączków?
45
Jaka jest optymalna temperatura frytowania pączków?
Co to jest konfitowanie?
55
Co to jest konfitowanie?
TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×