Aktualności

Szef Team Challenge - danie główne (galeria)

01.06.2020

To już trzecie zadanie Szef Team Challenge i to wyzwanie szczególne, bo danie główne. Cezary Powała z kuchni pokazowej w hali nr 1 MAKRO w Warszawie oraz Zbigniew Sonik z Akademii Inspiracji MAKRO w Krakowie określili trzy składniki obowiązkowe (kurczak (pierś z kurczaka lub skrzydełko lub ćwiartka)/nowalijki / szczypior), resztę dodali członkowie szkolnych drużyn. Zobaczcie najlepsze prace!

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×