Aktualności

Szef Team Challenge - zupa (galeria)

25.05.2020

To już drugie zadanie Szef Team Challenge. Tym razem Cezary Powała z kuchni pokazowej w hali nr 1 MAKRO w Warszawie oraz Zbigniew Sonik z Akademii Inspiracji MAKRO w Krakowie określili trzy składniki obowiązkowe zupy (Młoda kapusta/wywar warzywny lub mięsny/boczek), a reszta zależała już  od kreatywności uczestników. Zobaczcie wybrane efekty ich prac!

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu internetowego bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Zamknij ×